AUR anunță că își suspendă activitățile de campanie și merge în zonele inundate /VIDEO

Întreaga conducere AUR, parlamentarii partidului, consilierii locali și județeni aleși sunt în acest moment în județul Galați pentru a veni în sprijinul sinistraților.

„România are nevoie de fapte, nu de vorbe. De-a lungul anilor, am fost mințiți, am fost trădați de promisiuni deșarte. Promisiuni care n-au adus nicio schimbare, niciun ajutor real. De fiecare dată, ni s-a spus că se va face, că vor veni soluțiile, că vor veni vremuri mai bune. Dar timpul trece, iar noi rămânem cu aceleași probleme. Astăzi, însă, e diferit. Președintele AUR, George Simion, nu doar că a întrerupt evenimentul de lansare a candidaților pentru Parlamentul României, dar a făcut un apel către toți membrii și simpatizanții AUR să fie alături de cei care au nevoie cu adevărat de noi – românii loviți de inundații. Nu promitem că vom face, ci facem acum”, transmite AUR

Acesta a mers, de duminică seară, în comuna Pechea din județul Galați, alături de un convoi de ajutoare și aproximativ 300 de oameni gata să muncească.

content-image

Adrian Năstase a izbucnit: Iohannis se roagă de ciuma roșie să îl lase în Parlament

O școală de mare prestigiu îi respinge pe copiii lui Cristiano Ronaldo: Motivul pentru care nu sunt primiți la școală