Harghita: Alţi 52 de pompieri au plecat în judeţul Galaţi şi vor acţiona în localitatea Costache Negri

Alţi 52 de pompieri au plecat duminică în judeţul Galaţi şi vor acţiona în sprijinul persoanelor afectate de inundaţii din localitatea Costache Negri, a informat luni Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita.

„Alţi 52 de pompieri militari din cadrul ISU Harghita s-au alăturat, de ieri (duminică – n.red.), efortului colegilor salvatori din întreaga ţară pentru a minimaliza pagubele produse şi pentru a asigura sprijinul necesar comunităţilor grav afectate de inundaţiile din judeţul Galaţi. Astfel, în cursul zilei de ieri, au fost dislocate următoarele forţe şi mijloace de intervenţie: trei microbuze pentru transport personal, 52 pompieri (2 ofiţeri şi 50 de subofiţeri/soldaţi).(…) Această mobilizare face parte din efortul comun al structurilor de intervenţie din toată ţara, care acţionează coordonat pentru salvarea vieţii semenilor, pentru minimalizarea pagubelor şi pentru asigurarea sprijinului necesar comunităţilor afectate de inundaţii”, a transmis sursa citată.

ISU Harghita a precizat, pentru AGERPRES, că pompierii vor interveni în localitatea Costache Negri.

Primul contingent de 52 de salvatori de la ISU Harghita, care au ajutat persoanele afectate de inundaţii din localitatea Fârţâneşti, judeţul Galaţi, au revenit acasă în noaptea de joi spre vineri. AGERPRES/ (AS, autor: Gina Ştefan, editor: Karina Olteanu, editor online: Ada Vîlceanu) 

Sursa: www.agerpres.ro

Fundaşul austriac Kevin Danso (RC Lens) va fi supus unei intervenţii chirurgicale la inimă

ASF: Fondurile de pensii private au cumulat active de 148,6 miliarde lei la final de iunie, în creştere cu 30%