Vaslui: Primul aparat RMN şi un Computer Tomograf, achiziţionate pentru Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Bârlad

Un aparat RMN şi un Computer Tomograf au fost achiziţionate pentru Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Municipal de Urgenţă „Elena Beldiman” Bârlad.

Într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a spitalului, reprezentanţii unităţii medicale au precizat că sumele pentru aparatura medicală provin de la Ministerul Sănătăţii.

 

„Unitatea noastră a primit peste 16 milioane de lei pentru achiziţia unui RMN, a unui nou CT şi a doua aparate radiologice de grafie şi grafie-scopie, ce urmează a fi folosite în cadrul noului Ambulatoriu. Le mulţumim domnului ministru Alexandru Rafila şi domnului secretar de stat Alexandru Rogobete pentru că au materializat, astfel, susţinerea pe care au garantat-o unităţii noastre în vizita oficială efectuată în luna mai”, au transmis reprezentanţii Spitalului Municipal de Urgenţă „Elena Beldiman” Bârlad.

Cota de cofinanţare pentru achiziţia aparaturii medicale a fost asigurată de Primăria Bârlad. AGERPRES /(AS – autor: Loredana Ciobanu, editor: Karina Olteanu, editor online: Ada Vîlceanu) 

Sursa: www.agerpres.ro

Ciolacu: Rectificarea bugetară – pozitivă; alocăm resurse suplimentare pentru toate marile proiecte de investiţii

Sava (ASF): Discuţiile despre înfiinţarea unui Fond suveran sunt îmbucurătoare;banii trebuie direcţionaţi către industrii strategice