Gorj: Intervenţie a pompierilor, după ce un bărbat a fost surprins sub un mal de pământ / A fost scos şi este conştient

Pompierii intervin, luni, pentru salvarea unei persoane care a fost surprinsă sub un mal de pământ, în judeţul Gorj. Victima nu a fost acoperită complet de pământ, i s-a administrat oxigen, fiind scoasă de pompieri.

”Avem în desfăşurare o intervenţie pentru salvarea unei persoane surprinsă sub un mal surpat în comuna Stoina. La faţa locului au ajuns în scurt timp echipajele noastre de intervenţie din cadrul Gărzii de Intervenţie Hurezani care intervin pentru salvarea persoanei. Persoana nu este acoperită complet de pământ, este conştientă, i se administrează oxigen şi este monitorizată de colegii noştri”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

Ei au precizat în sprijin se deplasează şi echipaje specializate din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Jiu.

Pompierii au transmis, de asemenea, că victima este un bărbat care a fost scos.

”Bărbatul a fost extras de către echipajele noastre, este constient, cooperant, a fost preluat de catre un echipaj medical si urmeaza sa fie transportat la spital”, a mai transmis sursa citată.

 

ASF: La 30 iunie 2024, erau înscrişi 8,98 milioane participanţi la cele 17 fonduri de pensii private. Fondurile de pensii private din România au cumulat active în cuantum de 148,6 miliarde lei la finalul lunii iunie

Tenis – Clasamentul ATP: O singură schimbare în primele 20 de locuri