Ponta îl ironizează pe Iohannis: Agamiță Dandanache își găsește greu colegiu

„Am avut emoții câteva zile – dar acum sunt tare bucuros să văd decizia lui Ciolacu și a PSD. Sunt și uimit, plăcut surprins când văd că Agamiță Dandanache (adică Klaus Iohannis) își găseste greu “coledziu”; îmi pierdusem deja speranța că, în România, indolența, misecuvinismul și lipsa totală de rușine și bun simt față de români, lege, Constituție și reguli democratice- adică „brandul Klaus Iohannis”, au vreo opreliște!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Fostul premier spune însă că, probabil, Iohannis va reuși să primească „un post călduț de senator”.

„Ps – un om cu experiență mi-a spus acum să nu mă bucur / sigur o să facă cumva Iohannis să primească un post călduț de senator. Cred că are dreptate- dar măcar muncește și el pentru ceva – până acum au muncit Sistemul și “nevertebratii”, a mai afirmat Ponta.

Marcel Ciolacu a declarat luni, după ce PSD a luat decizia de a nu susține amendamentul PNL care îi oferă lui Iohannis șansa de a candida la Senat din poziția de președinte, că această măsura nu era o „prioritate” și că este de părere că societatea a evoluat în ultimii 20 de ani, făcând referire la măsura similară luată în 2004 pentru candidatura lui Ion Iliescu la parlamentare.

De altfel, dezbaterea parlamentară a amendamentului se mai amână o sătpămână, iar liberalii au depus o sesizare la Biroul Electoral Central.

Marcel Boloș anunță prioritatea zero la rectificare: Bani pentru creșterile salariale ale bugetarilor

Guvernul dă câte 15.000 lei familiilor afectate de inundații ca să își cumpere electrocasnice