Fotbal: ”Nu am dată de expirare”, a spus Ancelotti înaintea meciului cu numărul 300 la Real Madrid

„Nu am dată de expirare”, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, antrenorul Carlo Ancelotti înaintea meciului său cu numărul 300 pe banca tehnică a echipei de fotbal Real Madrid, informează DPA.

Carlo Ancelotti a glumit spunând că este aproape un miracol să se afle la meciul cu numărul 300 ca antrenor al lui Real Madrid, dar speră să rămână la club „ani de zile de acum înainte”.

Italianul va atinge această cotă la partida de marţi cu Alaves, de pe stadionul Santiago Bernabeu, ocazie cu care madrilenii speră să se apropie de FC Barcelona, liderul din La Liga.

Tehnicianul în vârstă de 65 de ani a câştigat numeroase trofee, inclusiv trei Ligi ale Campionilor, în două perioade la cârma echipei, dar nu are intenţia să plece prea curând.

„Am avut norocul să antrenez la cluburi mari. Am fost atât jucător, cât şi antrenor la (AC) Milan şi am o legătură specială cu ei, cât şi cu Real Madrid, pentru că voi ajunge la 300 de meciuri la cel mai mare club din lume. A fost, este şi va fi întotdeauna special să fiu pe această bancă. Să ajungi la 300 de meciuri nu este un miracol, dar aproape”, a afirmat Ancelotti.

„Nimeni nu are o dată de expirare pentru mine cât timp îmi place să fac această meserie. Nu pot compara oboseala mea cu cea a jucătorilor. S-ar putea să am o oboseală mentală, ceea ce nu se întâmplă, dar îmi place să am această presiune”, a spus el.

„Jucătorii, însă, au o epuizare fizică, ceea ce este o problemă reală. E adevărat că nu am o dată de expirare şi mi-aş dori să fiu aici ani de zile de acum înainte”, a continuat Ancelotti.AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Anda Badea)

Sursa: www.agerpres.ro

CJ Galaţi: Familiile afectate de inundaţii vor primi câte un voucher de 15.000 de lei pentru achiziţionarea de electrocasnice/ Ajutorul va fi aprobat miercuri de Guvern

Volodimir Zelenski dezvăluie ce conține ‘planul victoriei’ pe care îl va prezenta lui Joe Biden: ‘Putin își va da seama…’