Rugby: Neozeelandezul Jordie Barrett, indisponibil pentru meciul cu Australia

Internaţionalul neozeelandez Jordie Barrett, accidentat la un genunchi, a declarat forfait pentru meciul cu Australia, programat sâmbătă în ultima etapă a turneului Rugby Championship, au anunţat marţi All Blacks, citaţi de AFP.

Cel mai mic dintre fraţii Barrett s-a accidentat în timpul victoriei neozeelandezilor în faţa Australiei (31-28), sâmbătă la Sydney. După ce s-a întors şchiopătând la vestiare, la pauză, Jordie Barrett a terminat jocul purtând o genunchieră.

Staff-ul Noii Zeelande a precizat, într-un comunicat, că jucătorul a suferit o leziune la ligamentul lateral medial al genunchiului. „El este indisponibil pentru acest weekend şi va fi supus unui examen medical suplimentar înaintea turneului din Emisfera Nordică”, au precizat neozeelandezii.

Jordie Barrett, în vârstă de 27 de ani, va fi înlocuit în echipa All Blacks de Chay Fihaki, apărătorul echipei Canterbury Crusaders, care nu are nici o selecţie în tricoul negru cu ferigă.

După Rugby Championship, la care mai participă Africa de Sud şi Argentina, All Blacks se vor pregăti pentru turneul de toamnă care va debuta pe 26 octombrie împotriva Japoniei, la Yokohama, înaintea unei serii de meciuri-test în Europa, împotriva Angliei, Irlandei, Franţei şi Italiei.

Jordie Barrett se va alătura apoi echipei provinciei irlandeze Leinster pentru o perioadă de şase luni, începând din decembrie.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Teodor Ciobanu, editor online: Ada Vîlceanu) 

Lazea: Firmele româneşti vor trebui să-şi negocieze nişele pe care deţin un avantaj competitiv la nivel continental

Premierul Ciolacu, întâlnire cu reprezentanţii OMV Petrom: Colaborarea strânsă între autorităţile guvernamentale, OMV Petrom şi Romgaz face ca Neptun Deep să avanseze conform graficului / Guvernul va susţine în continuare cu fermitate acest proiect