Suceava: Bărbat încarcerat în urma unui accident în care au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară a avut loc, luni seară, pe raza localităţii Adâncata, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

Potrivit acestora, în urma accidentului, un bărbat a rămas încarcerat într-una dintre maşini.

 

„În urma accidentului un bărbat a rămas încarcerat în interiorul unui autoturism, fiind extras de către echipajul specializat pentru descarcerare şi predat echipajelor medicale şi paramedicale trimise la faţa locului. Alţi doi bărbaţi sunt monitorizaţi la faţa locului. Bărbatul încarcerat, conştient şi cooperant, este transportat la spital. Ceilalţi doi bărbaţi au refuzat transportul la o unitate spitalicească”, au transmis oficialii ISU.

 

La faţa locului au intervenit pompierii militari ai Detaşamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. AGERPRES/ (AS- autor: Cristian Lupaşcu, editor: Antonia Niţă, editor online: Andreea Preda)

 

Sursa fotografiilor: ISU Suceava

Sursa: www.agerpres.ro

Nemoianu (AmCham): Multe dintre jaloanele din PNRR nu sunt îndeplinite, în special pe guvernanţa corporativă în societăţile de stat

REPER a lansat Platforma pentru democraţie, prosperitate şi progres, care cuprinde DEMOS, ACUM şi independenţi / Ramona Strugariu, Dragoş Pîslaru, Cătălin Teniţă, fostul şef al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, candidaţi la parlamentare