Nou trailer pentru „Gladiator II” anunţă legătura dintre personajul lui Paul Mescal şi cel al lui Russell Crowe – VIDEO

Un nou trailer pentru „Gladiator II”, lansat luni, dezvăluie legătura dintre Lucius, personajul principal din această a doua parte, interpretat de Paul Mescal, şi Maximus, protagonistul filmului original interpretat de Russell Crowe; primul este fiul celui de-al doilea.

În aceste noi imagini, Lucilla (interpretată de Connie Nielsen în ambele filme), mama lui Lucius, îi vorbeşte fiului ei: „Lucius, ia puterea tatălui tău. Numele lui a fost Maximus, şi îl văd în tine”. 

Paul Mescal a fost conştient de această legătură de familie încă de la primele schimburi de replici cu Ridley Scott, regizorul celor două filme: „A menţionat-o în conversaţie, dar este altceva să o vezi scrisă pe pagină şi să ai această responsabilitate pe umeri”, declară actorul pentru Entertainment Weekly cu ocazia lansării acestui trailer.

Lucius a apărut deja în „Gladiator” pe când era copil. El este nepotul împăratului Commodus (Joaquin Phoenix). Ridley Scott a menţionat deja această legătură de familie dintre Lucius şi Maximus, în octombrie 2023, într-un interviu acordat revistei Total Film.

Vorbind despre scenariu, regizorul a explicat: „Într-o zi, ne-am gândit din nou la problemă şi am venit cu o idee foarte evidentă: există un supravieţuitor la sfârşitul primului film. Iar acest supravieţuitor este fiul Lucillei şi al lui Maximus!”. 

În acest al doilea episod, aşteptat în 13 noiembrie (la 24 de ani după primul), Paul Mescal joacă alături de Pedro Pascal („The Mandalorian”, „The Last of Us”), care îl interpretează pe Acacius, un general roman decăzut. Denzel Washington, care reia colaborarea cu Ridley Scott la şaisprezece ani după „American Gangster”, completează distribuţia.

Lansat în 2000, „Gladiatorul” a fost un succes uriaş, încasând 460 de milioane de dolari la box office la nivel mondial. Nominalizat la douăsprezece premii Oscar, a câştigat cinci, printre care Cel mai bun film şi Cel mai bun actor pentru Russell Crowe.

UPDATE – Bătaie în spital, între două familii din Pantelimon – Poliţiştii fac 11 percheziţii în Bucureşti şi în Ilfov / 8 persoane implicate, duse la audieri / Cercetările, extinse şi pentru port de arme albe – FOTO, VIDEO

VIDEO Țara superbă din Europa unde locuitorii nu-și mai pot cumpăra case: Guvernul adoptă o măsură radicală