Kamala Harris va acorda miercuri seara primul ei interviu singură în calitate de candidată democrată

Vicepreşedinta americană Kamala Harris va acorda miercuri seara la postul MSNBC primul ei interviu singură în calitate de candidată democrată la alegerile prezidenţiale din SUA, a anunţat miercuri canalul, relatează AFP, potrivit Agerpres.

„Vicepreşedinta Harris se va afla alături de prezentatoarea MSNBC Stephanie Ruhle, la Pittsburgh, pentru primul ei interviu individual de la desemnarea sa drept candidată democrată la alegerile prezidenţiale”, a anunţat postul pe reţeaua X.

Interviul este programat să fie difuzat la ora locală 19:00 (23:00 GMT).

Interviul va fi înregistrat în Pittsburgh, Pennsylvania, unul din statele cheie la alegerile prezidenţiale din noiembrie, în care Kamala Harris şi Donald Trump se vor lupta pentru fotoliul de preşedinte de la Casa Albă, într-o cursă care se anunţă extrem de strânsă.

Candidata democrată la funcţia de preşedinte al SUA, căreia i s-a cerut de mult timp să acorde un interviu oficial, a participat în august la un interviu televizat la CNN alături de guvernatorul statului Minnesota, Tim Walz, candidatul democrat la funcţia de vicepreşedinte.

În timpul acestui prim interviu, ea a declarat că America este „pregătită să întoarcă pagina” Trump şi şi-a prezentat poziţia în legătură cu subiecte sensibile, precum energia, imigraţia şi Israel.

 

De atunci, vicepreşedinta a acordat mai multe interviuri scurte, printre care unui canal local din Pennsylvania şi unui podcast, şi a fost invitata vedetă a starului de televiziune americană Oprah Winfrey săptămâna trecută.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Vladimir Putin nu se joacă cu amenințările la adresa NATO. Apar primele informații despre proiectul ținut la secret în China

Ciolacu: Avem o perioadă intensă în cadrul procesului de aderare la OCDE; România a avut o evoluţie pozitivă