VIDEO Marcel Ciolacu povestește cum i-a fost percheziționată casa de către Securitate

”Am o relație instituțională, cum cred că este normal. Ca să iei decizii trebuie să fi informat. Câteodată, îți dorești să vină pe fiecare domeniu, altă dată vin în funcțiile de prioritățile pe care le consideră serviciile.

Nu am o relație de prietenie. Eu cred foarte mult în funcționarea statului român și încet, încet suntem pe calea cea bună.

E o singură persoană abilitată la Guvern să se ocupe de poșta asta secretă. Nu știu dacă fac bine sau fac rău, dar nu am citit informările de vreo săptămână. A fost extrem, extrem de alertă această perioadă. Dacă era ceva grav, sigur eram atenționat din vreo parte. La finalul săptămânii citesc toate aceste informări.

Am cerut multe informări interne, nu pe zona externă. Am cerut foarte multe pe zona de fonduri europene, pe zona de transporturi acolo unde sunt foarte mari investiții și acolo unde sunt mulți bani trebuie să fim foarte atenți.

Nu am o relație politică cu serviciile. Au fost multe greșeli, cu politicieni care se duceau la tenis, la petreceri. A, că suntem la o paradă de 1 Decembrie, acolo ne vedem cu toții, dar eu consider că acolo trebuie să se oprească totul.

Nu am avut nicio legătură cu Securitatea, pe vremea aceea. Fratele meu era mult mai rebel decât mine, cu părul lung, cu desene prin cameră, cum era vremea respectivă. La o discuție cu niște prieteni, ei își făceau planuri, discutau cum fug ei din țară. Am avut percheziții în casă de la Securitate din acest motiv, deși tata era în armată.”, a spus Marcel Ciolacu, la Hotnews.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Ciolacu anunță dacă va desecretiza cheltuielile cu deplasările lui Klaus Iohannis dacă va fi ales președinte: E o separație a puterilor în stat

Şase persoane, arestate preventiv în urma unui conflict într-un bar din Boghicea