VIDEO Marcel Ciolacu dezvăluie datele din sondajele ajunse pe masa PSD/ Dezvăluie un nume surpriză de președinte

”Cred că discuțiile cu colegii și proiectele pe care le-am conturat împreună. E normal, când intri într-o cursă electorală, e normal că te uiți și la ofertă. A fost un moment determinant, în luarea acestei decizii.

Fiecare ne raportăm la anumite persoane, la anumite funcții. Eu am o chestie pe care o fac. Mă uit în oglindă și mă întreb: oare poți să duci această funcție? Pe mine m-a încurajat acest mandat de premier, pentru că am avut un mandat foarte greu, foarte complicat, cu o presiune electorală foarte mare. Am luat decizii bune, decizii care nu au afectat viața românilor și cred că pot să fac mai mult.

Mi-ar fi plăcut pentru România un președinte precum Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române. Domnia sa nu a intrat în această bătălie. Îmi place foarte mult domnul președinte al Academiei României și orice discuție am avut cu dumnealui a fost un plus pentru mine.”, a spus Marcel Ciolacu, într-un interviu la Hotnews.

”Consultanții comandă sondaje. Pe mine din aceste sondaje nu mă interesează neapărat cifrele, mă interesează ce își doresc românii, ce vor oamenii de la noi.

Sondajele sunt o poză de moment, se mai pot schimba multe lucruri.

Mai sunt mai mult de 2 luni, peste 70 de zile până la alegerile prezidențiale. În acest moment sunt pe primul loc, dar nu știu dacă asta este un lucru bun sau rău. Nu știu cine este pe locul secund, pentru că asta depinde de cine face sondajele. În unele sondaje nu sunt pe primul loc.

Cred că va fi o mobilizare a electoratului pentru primul tur, pentru că este această bătălie despre cine va intra în turul II. Eu cred că este un lucru foarte bun pentru că o prezență crescută îți oferă legitimitate.”, a mai spus Ciolacu.

Sursa: www.stiripesurse.ro

VIDEO Declarație neașteptată a lui Marcel Ciolacu după scandalul dintre taberele PSD-PNL

Marcel Ciolacu: Puterea trebuie împărţită / Mi-aş dori să continui cu actualii parteneri de guvernare / După ce românul ţi-a dat 50% pe o listă comună PSD-PNL, tu vii şi le spui românilor că sunt proşti / PSD nu va face alianţă cu AUR. E partid populist,