Autoritățile au activat planul roșu de intervenție: Oamenii au mâncat la un hotel de pe litoral și au ajuns cu toții de urgență la spital/ UPDATE

Inspectoratul pentru Situaţii e Urgenţă (ISU) „Dobrogea” a informat că opt persoane care prezintă vărsături şi dureri abdominale, cu vârste de 21 şi 22 de ani, au fost preluate de la hotelul Crişana din staţiunea Olimp de Autospeciala pentru Transport Personal şi Victime Multiple (ATPVM) Mangalia şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa pentru a fi transportate la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa.

„Alte persoane care s-au deplasat cu mijloace proprii la Centrul Primiri Urgenţe Mangalia vor fi transferate la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa de către ATPVM Port. Se deplasează şi ATPVM Medgidia către Hotel Crişana din Olimp”, a mai transmis ISU.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat, joi dimineaţă, că opt persoane în vârstă de 21 şi 22 de ani, care prezentau vărsături şi dureri abdominale, au fost preluate de la Hotelul Crişana din Olimp de către ATPVM Mangalia şi un echipaj SAJ pentru a fi transportate la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa.

ISU Constanța a anunțat că opt persoane ce prezinta vărsături si dureri abdominale cu vârste cuprinse intre 21 si 22 de ani preluate de la un hotel din Stațiunea Olimp de către ATPVM Mangalia și un echipaj al SAJ pentru a fi transportati la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța.

De asemenea, alte persoane care s-au deplasat cu mijloace proprii la CPU Mangalia vor fi transferate la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța de ATPVM Port.

Autoritățile au anunțat activarea planului roșu de intervenție.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Presată de angajator să revină fizic la birou, o tânără din Timişoara s-a sinucis. Povestea stârneşte un val de indignare în mediul online

Confruntări armate intense între armată şi paramilitari în capitala sudaneză Khartoum