Daniel Anghel, care în ultimii şase ani a condus Departamentul de Consultanţă Fiscală şi Juridică, preia conducerea PwC România, de la 1 octombrie

Daniel Anghel, care s-a alăturat PwC România în urmă cu 27 de ani, devine country managing partner al PwC România începând cu 1 octombrie 2024, preluând acest rol de la Dinu Bumbăcea, care a condus compania în ultimii trei ani.

”Daniel Anghel devine country managing partner al PwC România începând cu 1 octombrie 2024, preluând acest rol de la Dinu Bumbăcea care a condus compania în ultimii trei ani. Dinu va continua în cadrul PwC România ca partener şi lider al Departamentului de Consultanţă pentru Afaceri”, anunţă compania.

Daniel Anghel este implicat constant în consultările mediului de afaceri cu autorităţile guvernamentale, fiind în prezent preşedinte al Consiliului Investitorilor Străini (FIC).

”Este un mare privilegiu, dar şi o mare responsabilitate să conduc cea mai proeminentă firmă de consultanţă locală. Sunt încrezător că vom continua să creştem, să construim încredere, să creăm valoare şi să rezolvăm probleme importante pentru economie şi societate, să contribuim la dezvoltarea mediului de afaceri şi să fim implicaţi în dezbaterea publică. Economia României are numeroase oportunităţi şi am convingerea că o mentalitate orientată spre inovaţie şi colaborare creează premisele pentru creştere şi competitivitate în viitor, cu beneficii pentru toţi”, a declarat Daniel Anghel.

Daniel Anghel s-a alăturat PwC România în anul 1997. În ultimii şase ani a condus  Departamentul de Consultanţă Fiscală şi Juridică, lucrând în proiecte complexe pentru companii multinaţionale şi locale din sectoare diverse. Este specialist în fiscalitate, contribuind de-a lungul carierei sale la proiecte legislative cu impact major pentru mediul de afaceri, atât în domeniul fiscal, cât şi la alte proiecte privind cadrul de reglementare mai larg pentru mediul investiţional, precum recentele demersuri pentru aderarea ţării noastre la OECD. Licenţiat în Ştiinţe Economice în cadrul Academiei de Ştiinţe Economice din Bucureşti, deţine un Certificat Profesional în Management la Open University prin intermediul London Business School şi o specializare în management la INSEAD.

PwC România este prima mare companie de servicii profesionale înregistrată în România după 1989.  În prezent, echipa PwC România şi Moldova numără peste 800 de profesionişti, coordonată de 26 de Parteneri, având birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Chişinău.

 

 

 

Măsuri dure în China în criza imobiliară. Banca Centrală obligă băncile comerciale să reducă ratele dobânzilor la toate împrumuturile existente pentru locuinţe

Apa Nova – În decurs de aproape 7 ore, în Bucureşti s-a cumulat peste 63% din cantitatea medie de precipitaţii aferentă lunii septembrie/ Debitul maxim tranzitat în Caseta de Ape Uzate, echivalent cu media multianuală a râului Olt / 171 de sesizări primit