Bucureşti: Bărbat arestat preventiv după ce a lovit cu sapa în cap un alt bărbat, provocându-i leziuni care au dus la deces/ Cadavrul, abandonat într-o zonă cu vegetaţie – VIDEO

Un bărbat de 29 de ani a fost arestat preventiv pentru omor, după ce, într-o clădire folosită de persoane fără adăpost din Sectorul 1 al Capitalei, a lovit cu sapa în cap un bărbat de 34 de ani. Ulterior, el i-a învelit cadavrul în pături şi l-a transportat cu un cărucior de cumpărături, abandonându-l într-o zonă cu vegetaţie. Trupul a fost găsit după trei zile.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a anunţat, luni, că procurorii au pus în mişcare acţiunea penală împotriva unui bărbat în vârstă de 29 de ani, cercetat pentru omor.

”La data de 25.09.2024, în intervalul orar 15:00-16:00, în timp ce se afla în mun. Bucureşti, sectorul 1, într-un imobil folosit de persoane fără adăpost, pe fondul unei stări conflictuale, inculpatul i-a aplicat victimei (un bărbat în vârstă de 34 de ani) mai multe lovituri cu o sapă în cap, cu consecinţa unor leziuni traumatice incompatibile cu viaţa. Ulterior, inculpatul a învelit cadavrul în două pături şi l-a transportat cu un cărucior de cumpărături până într-o zonă cu vegetaţie din apropiere, unde a abandonat atât cadavrul, cât şi căruciorul”, au stabilit procurorii.

Trupul victimei a fost descoperit în 28 septembrie, de un martor care a anunţat autorităţile prin apel la numărul unic de urgenţă 112.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri, care au beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei 2 Poliţie, primii sosiţi la faţa locului.

Mureş: Un bărbat a murit într-un accident în care au fost implicate două autoturisme, la ieşirea din Sighişoara/ Traficul, îngreunat

Diego Simeone vrea sancţiuni împotriva suporterilor care aruncă obiecte în teren, dar şi împotriva jucătorilor care provoacă aceste incidente