Casă din Suceava distrusă într-un incendiu provocat intenționat

Potrivit acestora, pe timpul intervenţiei de localizare a flăcărilor, echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical unui bărbat, în vârstă de 60 de ani, care a suferit un atac de panică. Bărbatul a fost stabilizat, iar ulterior a refuzat transportul la spital.

La faţa locului au intervenit pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Gura Humorului cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD.

„La sosirea echipajelor, ardeau generalizat acoperişul şi mansarda locuinţei, construită din lemn, cu învelitoare din tablă, cu pericol de propagare la două construcţii anexe. Pe timpul intervenţiei de localizare a flăcărilor, echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical unui bărbat, în vârstă de 60 de ani, care a suferit un atac de panică. Bărbatul a fost stabilizat, iar ulterior a refuzat transportul la spital. Au ars acoperişul şi mansarda locuinţei, pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi. Flăcările au mai afectat elemente de construcţie – pereţi, tavane, elemente de tâmplărie din lemn şi PVC (uşi şi ferestre), precum şi bunuri din interiorul casei (obiecte de mobilier, aparate electrocasnice, materiale textile şi altele)”, precizează oficialii ISU.

Aceştia precizează că, foarte probabil, cauza de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Uite ciclonul, nu e ciclonul! Cum explică Mircea Fechet isteria alertelor: ‘Putem să spunem că nu s-au confirmat cele mai negre bănuieli ale meteorologilor’

România, în picaj la capitolul ‘vaccinare’. Dr. Emilian Popovici: ‘Suntem într-o zonă de vulnerabilitate destul de accentuată’