Prahova: Bărbat găsit carbonizat într-un incendiu pornit de la o ţigară uitată aprinsă

Un bărbat de 44 de ani a fost găsit carbonizat, luni, în urma unui incendiu care a izbucnit, cel mai probabil, de la o ţigară uitată aprinsă, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Potrivit sursei citate, pompierii au acţionat în urmă cu puţin timp pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu care a cuprins o locuinţă în localitatea Vadu Săpat.

La sosirea echipajelor de intervenţie, casa ardea generalizat pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp iar în interiorul acesteia a fost surprins de flăcări un bărbat în vârstă de 44 ani, pe care pompierii l-au găsit carbonizat, arată ISU.

„La finalizarea intervenţiei, pompierii au stabilit că incendiul a pornit, cel mai probabil, de la o ţigară uitată aprinsă, în preajma unor materiale textile (victima ar fi adormit fără să stingă în prealabil ţigara)”, precizează aceeaşi sursă. AGERPRES/(AS – autor: Anamaria Constantin, editor: Antonia Niţă, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa: www.agerpres.ro

Bistriţa-Năsăud: Cinci persoane, dintre care doi copii, implicate într-un accident pe DN 17C

Tudose: Suntem în campanie şi toată lumea face tot felul de declaraţii. Partenerul nostru de guverare de azi a zis că nu mai vrea să guverneze cu PSD. Haideţi să fim calmi / Grindeanu: Nu aş fi chiar aşa tranşant, România trebuie guvernată