Gianina Șerban, deputat AUR, aplaudă inițiativa Giorgiei Meloni: ‘În alte țări se discută cu prioritate despre castrarea chimică a violatorilor’

”Curaj, România! Guvernul condus de Giorgia Meloni susține o măsură similară cu cea pe care am propus-o alături de colegii mei din AUR.

Insist să atrag atenția asupra unei probleme extrem de grave, care în alte țări se discută cu prioritate: castrarea chimică a violatorilor!

În vreme ce alții aplică această măsură, în România se trage de timp și, pentru că este o lege inițiată de AUR, este ținută la sertar.

În urmă cu câteva luni am depus un proiect de lege care prevede tocmai acest lucru, castrarea chimică a violatorilor. Dacă în România se „țin la sertar” astfel de inițiative, care ne-ar putea salva copiii de ororile unor degenerați, în Italia problema se tratează extrem de serios.

Premierul Italiei, Giorgia Meloni, a dat undă verde unor discuții serioase și aprofundate pentru a trece un proiect de lege care să prevadă castrarea chimică a violatorilor!

Bravo, Giorgia Meloni!

Eu am insistat și insist ca și în România să avem o discuție serioasă și aplicată asupra proiectului de lege pe care l-am depus în Parlament. Actuala putere, în ciuda cazurilor care au revoltat întreaga societate, ține la sertar proiectul.

Câți copiii din România trebuie să mai sufere orori de nedescris? Cât mai stăm în ignoranță și nepăsare?

După ce vom prelua puterea, Alianța pentru Unirea Românilor – AUR își va asuma o discuție serioasă, o discuție necesară asupra problemei violatorilor de copii și vom introduce pedeapsa complementară a castrării chimice.

Se vorbește că acest tratament ar fi inuman. Dar fapta comisă este umană? Traumele și sechelele cu care vor trăi copiii abuzați sexual se vor resfrânge asupra întregii lor vieți!

Solicit, încă o dată, reprezentanților majorității parlamentare PSD – PNL, conducerii Camerei Deputaților, să pună în dezbatere proiectul pe care l-am inițiat”, a transmis Gianina Șerban pe pagina personală de Facebook.

Construirea celor două stadioane și a unui patinoar a intrat în linie dreaptă. Semnarea contractelor, făcută în prezența marilor fotbaliști români

Tânăr locuia într-o mașină și vindea droguri elevilor: Arestat în Timișoara