Tânăr locuia într-o mașină și vindea droguri elevilor: Arestat în Timișoara

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara, au documentat activitatea infracțională a unui tânăr de 24 de ani, cercetat pentru trafic de droguri de risc.

Din probele administrate în cauză a rezultat că în urma unui apel în sistem 112, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș- Poliția Municipiului Timișoara – Secția 2 Poliție au depistat în flagrant delict tânărul în timp ce avea în mașină, dar și asupra sa, mai multe recipiente și pungi conținând aproximativ 450 de grame de canabis, precum și un cântar de mici dimensiuni.

Cercetările efectuate au relevat că tânărul a părăsit domiciliul pe fondul unor neînțelegeri familiale și s-a stabilit într-un autoturism, pe care l-a parcat în proximitatea unei unități de învățământ și aici comercializa drogul de risc către consumatori, inclusiv minori.

Procurorii DIICOT Timișoara au dispus vineri reținerea tânărului pentru 24 de ore, iar ulterior judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Gianina Șerban, deputat AUR, aplaudă inițiativa Giorgiei Meloni: ‘În alte țări se discută cu prioritate despre castrarea chimică a violatorilor’

Investițiile străine directe în România în anul 2023