Constanţa: Circa 50 de reclamaţii referitor la inundaţii primite de RAJA de la cetăţeni în urma ploii torenţiale

Aproape 50 de reclamaţii, referitor la inundaţii, au fost primite de Regia Autonomă Judeţeană de Apă (RAJA) Constanţa de la cetăţeni, în ultimele aproximativ 14 ore, au informat marţi reprezentanţii instituţiei.

Cele mai multe sesizări au fost primite din municipiul Constanţa, dar şi de la cetăţeni din staţiunea Mamaia, Medgidia, Agigea, Cumpăna, Lumina, Ovidiu.

„În urma atenţionărilor meteo, cu precipitaţii însemnate cantitativ şi intensificări de vânt, la nivelul RAJA SA s-a prelungit activitatea Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă până mâine – 02 octombrie, ora 08.00. În toată această perioadă, în judeţul Constanţa activează şi asigură permanenţa 29 de echipe de intervenţie, cu 141 de angajaţi, ce au în dotare 14 autospeciale tip womă, vidanje şi 31 motopompe de mare putere şi autoutilitare”, se arată într-un comunicat de presă transmis de RAJA Constanţa.

Potrivit sursei citate, în municipiul Constanţa acţionează 11 echipe, ce răspund gradual la toate solicitările primite, dar asigură şi monitorizarea şi intervenţia în zonele predispuse la inundaţii: Dacia, Delfinariu, bulevardul Mamaia, asigurând permanenţa în toată această perioadă.

„Începând de ieri seară, de la ora 20.00 şi până acum, la dispeceratul societăţii s-au primit 48 de reclamaţii. Cele mai multe au venit din municipiul Constanţa, zonele Delfinariu – Piaţa Chiliei, cartierul Coiciu, b-dul Tomis, dar şi din staţiunea Mamaia. Sesizări sunt şi din zona Mamaia Sat, de pe străzile M20, D3 şi D4. De la nivelul judeţului, s-au primit reclamaţii din localităţile Agigea, Cumpăna, Lumina, Ovidiu şi cele mai multe – 11 au venit din Medgidia”, mai reiese din comunicat. AGERPRES/(AS – autor: Nona Jalbă; editor: Karina Olteanu, editor online: Adrian Dãdârlat)

Sursa: www.agerpres.ro

India: Luptătoarea Vinesh Phogat, descalificată din finala 50 kg la JO deoarece cântărea cu 100 de grame mai mult decât greutatea admisă, intră în politică

Prahova: Razie de amploare în oraşul Plopeni şi în comuna Valea Călugărească şi 12 percheziţii; peste 100 de poliţişti implicaţi