VIDEO Nicolae Ciucă s-a dezlănțuit împotriva lui Marcel Ciolacu: A mai făcut cineva reindustrializarea și n-a ținut

„Am discutat foarte mult acest lucru de fiecare dată și l-am susținut și îl susținem prin politici concrete. S-a venit acum cu acea decizie pe care am discutat-o în BPN înainte de a lua decizia în coaliție prin care să asigurăm măsuri concrete pentru a redresa o parte din domeniile economice care scad. Industria scade, consstrucțiile scad, inclusiv domeniul IT scade.

Inclusiv companiile străine mai reduc din activitate, altele închid. Sunt chestiuni care ne-au determinat să venim cu măsuri, să le discutăm în comisiile de specialitate care au prezentat propuneri cu care am venit în coaliție și nu aș vrea să se înțeleagă că s-a propus… auziți: planul de reindustrializare a României. A mai făcut cineva reindustrializarea și n-a ținut.

Vrem să venim cu proiecte și sprijin clar pentru domeniile economice care se pliază pe potențialul, pe oportunitățile astfel încât mediul de afaceri să vadă în instituțiile guvernamentale, în guvern, în ministere parteneri de dezvoltare a afacerilor”, a declarat Nicolae Ciucă.

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat în şedinţa de Guvern din 18 septembrie lansarea Planului Naţional pentru Marea Industrie. Este vorba, susținea premierul, de un pachet economic de susţinere a economiei cu un buget de 2 miliarde de euro.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Isărescu: Economiile urmăresc să asigure robusteţea creşterii economice şi sustenabilitatea acesteia pe termen lung

VIDEO ‘Ce, nu mai am voie să îmi bat nevasta?’ Scene violente în metroul din București: un bărbat își bate iubita sub privirile celorlalți călători