Accident în Bucureşti – Un bărbat care ar fi traversat neregulamentar a fost lovit mortal de tramvai / Garniturile liniei 41, blocate 130 de minute – FOTO

Un bărbat de de 33 de ani care ar fi traversat neregulamentar a fost lovit, marţi, de un tramvai în Bucureşti şi a murit. Garniturile liniei 41 au fost blocate pe ambele sensuri pentru 130 de minute.

”La data de 01 octombrie 2024, în jurul orei 15.50, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe bd. Mareşal Alexandru Averescu. Din primele informaţii este vorba despre un accident de circulaţie produs între un tramvai şi un pieton. În urma accidentului de circulaţie a rezultat decesul pietonului, bărbat în vârstă de 33 de ani”, a transmis, marţi, Brigada Rutieră a Capitalei.

Sursa citată a precizat că vatmanul a fost testat cu privire la consumul de băuturi alcoolice, rezultatul indicat fiind zero.

FOTO - Facebook / Bucuresti FM
FOTO – Facebook / Bucuresti FM

STB a precizat că pietonul a traversat neregulamentar, fiind lovit de un tramvai de pe linia 41. Garniturile acestei linii au fost blocate, pe ambele sensuri, pentru 130 de minute.

STB a creat linia naveta 641, care preia călătorii care circulă între Ghencea şi Casa Presei, şi care rămâne deschisă până la reglarea traficului.

 

 

UPDATE – SUA avertizează că Iranul pregăteşte un atac iminent cu rachete asupra Israelului. IDF spune că nu a depistat deocamdată nicio lansare. Personalul Ambasadei SUA, îndemnat să se adăpostească pe loc. Ar putea fi un atac similar celui din aprilie

UPDATE Alertă lansată de SUA – Iranul se pregătește să atace Israelul cu rachete balistice