Alfred Laurențiu Mihai (PSD): Ridicarea vizelor de intrare în SUA va facilita investițiile străine

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai spune, într-o postare, pe Facebook, că țara noastră a îndeplinit condițiile tehnice necesare pentru ridicarea vizelor de intrare în Statele Unite ale Americii, un obiectiv pentru care m-am implicat activ și constant.

„Ridicarea vizelor va facilita investițiile străine, va stimula turismul și va contribui la extinderea numărului de zboruri directe între România și SUA.

Personal, vreau să le mulțumesc tuturor celor care au făcut acest vis posibil și sunt mândru să fiu parte din acest efort colectiv.

Acest succes este rezultatul eforturilor comune depuse de toți românii, fie că se află în țară sau în diaspora.

Este rezultatul pentru care ne-am implicat împreună, fie că suntem sau nu oameni politici.

Am luptat pentru acest obiectiv național, alături de instituțiile statului care, indiferent de apartenențele politice, au lucrat împreună pentru binele României.

Astfel, rata de respingere a vizelor a scăzut sub pragul de 3%, o condiție esențială pentru includerea României în programul Visa Waiver.

Mai sunt câțiva pași de parcurs, dar am toată încrederea că obstacolul principal a fost depășit”, spune senatorul PSD.

Şeful Gărzii de Mediu, către studenţii Facultăţii de Îmbunătăţiri Funciare şi Ingineria Mediului: Vă aşteptăm să veniţi să faceţi practică şi, mai mult decât atât, sper ca o parte dintre dumneavoastră să fie comisarii de mâine ai instituţiei noastre

Ciprian Pandea: România rămâne un aliat de nădejde al NATO și al Ucrainei