Dâmboviţa: Un bărbat de 31 de ani a căzut dintr-o căruţă, pe DJ 710A, şi a murit

Un bărbat de 31 de ani a căzut dintr-o căruţă, pe DJ 710A, pe raza localităţii Valea Lungă-Cricov, şi a murit, informează, joi, IPJ Dâmboviţa.

„În cursul serii trecute, 2 octombrie a.c., în jurul orei 21:37, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că un bărbat ar fi căzut dintr-un atelaj hipo. Din primele verificări efectuate, s-a stabilit că un bărbat, de 31 de ani, din comuna Valea Lungă, în timp ce ar fi condus un vehicul cu tracţiune animală pe DJ 710A, pe raza localităţii Valea Lungă-Cricov, ar fi căzut din acesta, pe partea carosabilă. Din nefericire, în urma evenimentului, bărbatul a decedat”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului. AGERPRES/(AS-autor: Cornelia Dumitru, editor: Karina Olteanu, editor online: Anda Badea)

Sursa: www.agerpres.ro

Asociaţia Investitorilor de Real Estate: Domeniul traversează o perioadă critică, care poate afecta stabilitatea economică a României. Bucureştiul şi-a diminuat semnificativ contribuţia la PIB-ul naţional, ajungând la un minim al ultimului deceniu

VIDEO Polițiștii efectuează zeci de percheziții: Survolează zona cu un elicopter și au găsit muniție cât pentru un război