Tenis: Sabalenka, învinsă de Muchova în sferturi la Beijing (WTA)

Jucătoarea belarusă de tenis Arina Sabalenka, numărul doi mondial, a fost învinsă de Karolina Muchova cu 7-6 (7/5), 2-6, 6-4, vineri, în sferturile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Beijing, dotat cu premii totale de 8.955.610 dolari.

Sabalenka a pierdut primul său meci după o serie de 16 victorii, care i-a adus, între altele, şi titlurile la Cincinnati şi la US Open.

Cehoaica Muchova (49 WTA) o învinsese luni, în turul al treilea, pe românca Jaqueline Cristian, cu 6-1, 6-3.

Muchova, care are 3-1 în meciurile directe cu Sabalenka, va juca în penultimul act la China Open cu învingătoarea dintre chinezoaica Qinwen Zheng, a cincea favorită, şi rusoaica Mirra Andreeva.

Cum liderul mondial, poloneza Iga Swiatek, a declarat forfait pentru turneele de la Beijing şi Wuhan, Sabalenka a ratat o şansă de a se apropia de primul loc din clasamentul WTA, obiectivul său declarat pentru acest final de sezon.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Teodor Ciobanu, editor online: Anda Badea)

Sursa: www.agerpres.ro

CJUE a anulat prevederea din Pachetul Mobilitate I referitoare la întoarcerea vehiculului la sediu în opt săptămâni (minister)

Fostul ministru Nicolae Bănicioiu, achitat pentru luare de mită / Decizia ÎCCJ nu este definitivă / Magistraţii au decis încetarea procesului pentru trafic de influenţă