Israelul l-a ucis pe șeful comunicațiilor Hezbollah

Potrivit sursei citate, Muhammad Rashid Sakafi a condus comunicațiile Hezbollah începând cu anul 2000. „Sakafi a investit eforturi semnificative pentru a dezvolta capacități de comunicare între toate unitățile Hezbollah în toate perioadele de operare, pentru a menține fluxul de informații în întreaga organizație teroristă”, adaugă armata israeliană.

În ultimele 24 de ore, armata israeliană a continuat să bombardeze ţinte ale miliţiei şiite Hezbollah din Beirut, inclusiv centrul istoric al capitalei, pentru a doua oară într-un an de ciocniri.

Ziarul Times of Israel a indicat că ţinta atacurilor de joi a fost clericul Hashem Safi al Din, care, la sfârşitul săptămânii trecute, a fost menţionat de presa din regiune drept succesorul probabil al fostului lider al Hezbollah, Hassan Nasrallah, ucis într-un bombardament israelian pe 27 septembrie.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Uniunea Europeană în război comercial cu China: taxe definitive pe importurile de vehicule electrice

Drepturile omului, puse pe plan secund: un influent republican american îi cere lui Biden să trimită arme grele către Israel, inclusiv bombe de 900 de kilograme