Parlamentare2024/ Satu Mare: PNL a depus listele la Camera Deputaţilor şi Senat

PNL Satu Mare a depus, vineri, liste de candidaţi la alegerile parlamentare, primul pe listă la Camera Deputaţilor fiind deputatul Adrian Cozma, preşedinte al filialei partidului, iar primul pe lista candidaţilor la Senat fiind Romeo Pop, fost subprefect.

Adrian Cozma a declarat că echipa propusă de PNL este una de profesionişti şi fiecare candidat şi-a demonstrat calităţile pe plan profesional.

„Continuăm ceea ce am început de câţiva ani, şi anume faptul că vom reprezenta în continuare românii şi vom lupta pentru România şi toţi sătmărenii. Este o echipă de profesionişti, o echipă de oameni serioşi, o echipă formată din oameni care au demonstrat fiecare dintre ei, atât pe plan profesional, cât şi în viaţa personală, că sunt oameni de nădejde, oameni care, cu siguranţă, vor fi folositori judeţului Satu Mare. Mă interesează, în continuare, să îmi susţin proiectele pe care le-am început şi acesta a fost unul dintre motivele pentru care mi-am dorit să continui în Parlamentul României, şi anume lupta pentru dezvoltarea judeţului Satu Mare, pentru sănătatea din judeţul Satu Mare, pentru învăţământ, pentru agricultori, pentru păstrarea tradiţiilor şi pentru promovarea tradiţiilor, credinţei şi tot ceea ce este românesc”, a declarat deputatul Adrian Cozma.

Lista pentru Camera Deputaţilor este următoarea: 1. Cozma Adrian Felician: 38 de ani – avocat/deputat; 2. Costea Ciprian Dan: 46 de ani – doctor în economie/lector universitar; 3. Boitor Anişoara: 44 de ani – profesor; 4. Dobie Razvan: 27 de ani – inginer; 5. Ristea Alina Aurelia: 51 de ani – economist; 6. Murgu Bianca Arabela: 35 de ani – jurist; 7. Horvat Alexandru: 57 de ani – inginer. Pentru Senat: 1. Pop Romeo Liviu: 62 de ani – medic veterinar/subprefect; 2. Kichel Nicoleta Anamaria: 52 de ani – profesor; 3. Pop Grigore: 52 de ani – economist; 4. Bocian Vasile: 45 de ani – inginer. AGERPRES /(AS – autor: Gheorghe Pietrar, editor: Karina Olteanu, editor online: Ada Vîlceanu) 

Sursa: www.agerpres.ro

Prezidenţiale2024/ BEC: Cristian Terheş şi-a depus candidatura din partea PNCR

Instanţa de judecată nu a validat mandatul primarului ales al oraşului Zlatna , care a fost găsit incompatibil