BEC: A fost înregistrată propunerea de candidatură a lui Marcel Ciolacu

„Biroul Electoral Central pentru alegerea Președintelui României din anul 2024 (BEC) informează că, în data de 5 octombrie a.c., a fost înregistrată propunerea de candidatură a domnului Ion-Marcel Ciolacu, desemnat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – PSD pentru funcția de Președinte al României.

De asemenea, odată cu depunerea propunerii de candidatură a fost înregistrat și semnul electoral ce va fi folosit de către PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – PSD la alegerile pentru Președintele României din acest an.

Conform art. 29 alin. (2) și art. 30 alin. (6) din Legea nr. 370/2004, republicată, cu modificările și completările ulterioare, Biroul Electoral Central urmează să se pronunțe cu privire la înregistrarea sau respingerea înregistrării candidaturii și a semnului electoral, în termen de cel mult 48 de ore de la depunerea acestora.

Potrivit Hotărârii Guvernului nr. 1.061/2024 privind aprobarea Programului calendaristic pentru realizarea acțiunilor necesare pentru alegerea Președintelui României în anul 2024, termenul-limită pentru rămânerea definitivă a candidaturilor este data de 10 octombrie 2024”, informează BEC.

Rezultate din Liga 2: Remiză pentru Steaua, eşec pentru Corvinul Hunedoara

Fotbal/Dopaj: TAS i-a redus suspendarea lui Paul Pogba de la 4 ani la 18 luni