Dâmboviţa: Bărbat beat şi fără permis, prins conducând cu viteză de trei ori mai mare decât cea legală. El a abandonat maşina şi a fugit, fiind prins şi arestat preventiv

Un bărbat din judeţul Dâmboviţa a fost prins conducând, pe un drum naţional cu o viteză de peste trei ori mai mare decât cea legală. Când poliţiştii au făcut semnat pentru a opri, el a refuzat, iar ulterior a abandonat autoturismul şi a fugit. După ce l-au prins, poliţiştii au constatat că era beat şi nu are permis de conducere. Pe numele lui a fost emis mandat de arestare preventivă.

Şoferul a fost înregistrat de aparatul radar, în dimineaţa zilei de 4 octombrie în jurul orei 02:34, în timp ce conducea cu viteza de 169 km/h pe drumul naţional 72 – Şoseaua Găeşti, pe sensul Târgovişte către Găeşti, pe un sector de drum unde viteza legală este de 50 km/h. 

„Poliţiştii au procedat la oprirea regulamentară a autoturismului, însă conducătorul auto nu s-a conformat dispoziţiilor poliţiştilor rutier, continuându-şi deplasarea către Găeşti, şi, ulterior, pe DJ 702 Ungureni. Autoturismul a fost urmărit până în locul unde a fost abandonat, şoferul continuându-şi deplasarea pe jos. Acesta a fost identificat la scurt timp de către poliţişti, stabilindu-se că este un bărbat de 36 de ani, din comuna Dragomireşti”, informează Poliţia Dâmboviţa. 
Verificările poliţiştilor arată că bărbatul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

În plus, el a fost testat cu aparatul etilotest, care a arătat o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, însă a refuzat prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. 
În primă fază, el a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
El e acuzat de comiterea infracţiunilor de refuz de la prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Ciolacu a revenit în localităţile afectate de inundaţii, în Galaţi: Sper ca, în cel mai scurt timp, cele 4 poduri, 4 podeţe şi peste 20 km de drum, pentru care au fost alocate în regim de urgenţă 62 de milioane de lei, să fie refăcute complet

Orban: Pentru mine, intrarea în această competiţie este apogeul carierei / Trebuie scoşi afară din instituţii toţi sinecuriştii băgaţi pe uşa din dos de PSD şi PNL / Nu mai vreau servicii de informaţii în partide, justiţie, economie, media