Geoană: Vor încerca să fraudeze alegerile, de ieri mi-am dat seama că nu au niciun fel de limită. Vă rog să veniţi în număr mare la vot

Candidatul independent la Preşedinţie Mircea Geoană lansează ideea posibilităţii fraudării alegerilor şi face, în acest context, un apel pentru participare masivă la vot. Geoană spune de asemenea că e convins de continuarea campaniei de defăimare care îl vizează. „Cu cât încercaţi să furaţi alegerile oamenilor, cu atât o să câştigăm alegerile din această ţară, cu oamenii liberi din această ţară, nu cu maşinărie de partid şi cu bani de la buget”, a mai transmis Mircea Geoană.

„Vor încerca să fraudeze alegerile, de ieri mi-am dat seama că nu au niciun fel de limită. Vă rog să veniţi în număr mare la vot! Vă rog să veniţi alături de noi, observatori în secţiile de vot, nu ne lasă în secţiile de vot pentru că le e teamă de noi, de independenţi. Vreau să vă rog să ne mobilizăm. Vreau să vă rog să fie cea mai mare participare la alegerile prezidenţiale din ultimii 35 de ani”, a afirmat Mircea Geoană, duminică, la lansarea Angajamentului său pentru România. 

Acesta a lansat un îndemn pentru ca cei care votează pentru prima dată să iasă la vot, anunţând că susţine scăderea la 16 ani a pragului care reprezintă vârsta minimă pentru a putea vota.
„Am mai mare încredere în mintea şi dorinţa de schimbare a tinerilor decât am avut-o vreodată altcândva”, argumentează Geoană.

El se arată convins de continuarea campaniei de defăimare la adresa sa.
„Campania de defăimare împotriva mea şi a noastră nu va înceta. Folosirea instrumentelor, banilor imenşi pentru propagandă şi linşaj mediatic va continua. Vor încerca să ne demonizeze şi să ne descurajeze. Şi vreau să vă spun un singur lucru: ca luptător ce mă aflu şi om care s-a ridicat de fiecare dată când am avut o înfrângere în viaţă, că am avut şi din astea: cu cât ne atacaţi mai mult, cu atât mai îndârjiţi suntem. Cu cât daţi mai mult în noi, cu atâta mai puternici suntem. Cu cât încercaţi să furaţi alegerile oamenilor cu atât o să câştigăm alegerile din această ţară, cu oamenii liberi din această ţară, nu cu maşinărie de partid şi cu bani de la buget”, a mai transmis Mircea Geoană. 
Acesta a precizat că „oferta sa politică nu are culoare de partid, nu are culoare ideologică, este efectiv o propunere onestă din partea unor oameni competenţi”.

Brăila: Personalităţi ale lumii medicale şi academice româneşti – la prima ediţie a Galei premiilor ‘Ana Aslan’

Familia liberală europeană ALDE Europe, din care USR face parte, a adoptat o rezoluţie la Congresul partidului european din Portugalia, pentru ridicarea veto-ului privind aderarea deplină a României şi Bulgariei la Spaţiul Schengen