Prezență controversată la protestul SOS: Tudor Ionescu, președintele Noua Dreaptă, a purtat vestă cu însemnele partidului Dianei Șoșoacă

Sâmbătă seară, după decizia CCR, Șoșoacă a lansat o serie de mesaje publice cu tentă antisemită și de promovare a legionarismului. „Nu pot să spun decât trăiască legiunea și Căpitanul care au fost omorâți de aceeași putere jidănească care a acționat și acum. Rușine tuturor”, a spus Diana Șoșoacă, într-un live susținut pe contul de socializare al prietenului său, Luis Lazarus.

Noua Dreaptă, organizația lui Tudor Ionescu, a fost implicată și ea, de-a lungul anilor, în acțiuni similare, fiind cunoscută pentru legături cu grupări radicale și pentru promovarea ideologiilor de extremă dreapta.

Curtea Constituțională a României a invalidat, sâmbătă seară, candidatura Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale, după o contestație făcută de Amalia Bellantoni, fosta președintă a SOS Călărași.

Hotărârea CCR este definitivă, în acest moment Diana Șoșoacă fiind exclusă din cursa prezidențială.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Mircea Geoană, prudent în privința scandalului Șoșoacă-CCR: ‘Poate că are acoperire constituţională, în mod sigur are efecte antidemocratice’

Se pregateste PSD sa-l scoata si pe Terhes din cursa prezidentiala pentru a-l ajuta pe Simion?