Nicolae Ciucă a găsit probleme în apărarea lui Geoană: Singurul lucru care nu m-a convins

„Vă pot spune un singur lucru. Că nu este cum s-a vehiculat că NATO este garantul certificatului de securitate al unui om care merge să lucreze acolo, ci structurile de securitate ale statului care trimite persoana respectivă să lucreze acolo.

Singurul lucru în care nu m-a convins a fost că cel care i-a scanat toată activitatea. Certificatul l-a primit din partea structurilor din țara noastră. Dacă l-a primit, nu are cum. Neavând date și certitudini nu pot să mă pronunț pe o chestiune din spațiul public”, a spus Nicolae Ciucă la Prima News.

„Nu am nicio legătură și dacă doriți să reveniți cu subiecte de acum 15 ani, eu m-aș întoarce la prezent și viitor. Cu privire la trecutul meu, el este o carte deschisă și toată lumea poate să vadă și să comenteze. Am o singură dorință, să slujesc țara mea, după cinci ani la NATO, după zece ani de pauză politică, merg înainte independent convins că reprezintă cea mai bună soluție pentru România.

Întrebarea despre vizita în Rusia s-a dovedit a fi de nesuportat

Am avut un discurs de o oră. Mulțumesc foarte mult. S-au încheiat întrebările. Rezolvați și legăturile pe care le aveți voi în alte zone”, spune Mircea Geoană către reporterul postului România TV..

În momentul in care a fost intrebat de legaturile cu Marian Vanghelie, de relatia cu Cristian Rizea si de banii primiti de la Ana Birchall, Geoana a fost inconjurat de garzile de corp si s-a refugiat in masina SPP.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie: Nu există exerciţiu fizic mai binefăcător şi mai complet pentru ca să pună în mişcare toţi muşchii trupului precum metania, dacă e făcută corect

Nicușor Dan comentează scandalul cu Șoșoacă. Primarul Capitalei susține că a auzit zvonuri în urmă cu câteva luni