Sorin Grindeanu uluit: Cei care țipă azi în favoare lui Șoșoacă sunt aceeași cu cei care în primăvară cerea scoaterea din jocul electoral a SOS și Șosoacă

În același context el de de părere că Motivarea CCR trebuie să fie temeinică și rapidă pentru a înlătura suspiciunile:

”Decizia CCR în cazul candidaturii Dianei Șoșoacă trebuie să aibă o motivare juridică  extrem de clară pentru ca opinia publică să o înțeleagă pe deplin!

Reacțiile unor lideri politici, care vor să folosească acest pretext pentru a se poziționa electoral, nu au vreo legătură cu interesul public, ci strict cu interesul personal!

Adevărul este că prim-ministrul Marcel Ciolacu a dovedit, în repetate rânduri, că înțelege foarte bine și respectă regulile democratice. O arată inclusiv faptul că, în contextul stabilirii datei alegerilor prezidențiale, s-a întâlnit și a discutat oficial cu Diana Șoșoacă, chiar dacă această conduită  a atras un cor de fluierături, al tuturor celor care și astăzi văd tot felul de conspirații.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a refuzat să scoată din jocul electoral, la alegerile din iunie, partidul condus de Diana Șoșoacă, așa cum cereau chiar aceiași lideri ai dreptei, care astăzi pretind că o apară, dar care se gândesc, de fapt, doar că i-ar putea prelua o parte din capitalul politic.

Culmea, după ce Diana Șoșoacă a devenit europarlamentar, ei acuzau PSD și pe Marcel Ciolacu că au ajutat-o să intre în  Parlamentul European.

De aceea, reacțiile lor de astăzi nu pot fi credibile, ci sunt simple atacuri electorale!”, a spus Sorin Grindeanu pe facebook.

MF: O nouă ediţie Tezaur începe luni, cu dobânzi neimpozabile de până la 7%

Săptămâna decisivă pentru Schengen: Ungaria forțează aderarea României. Urmează o ședință crucială