Trafic feroviar oprit temporar pe distanţa Sărmăşag – Zalău din cauza defectării unui utilaj CFR. Trei trenuri sunt afectate

Traficul feroviar între Sărmăşag şi Zalău este oprit temporar luni, din cauza defectării unui utilaj CFR. Trei trenuri de călători sunt afectate.

”Traficul feroviar este oprit temporar pe distanţa Sărmăşag – Zalău (linie simplă neelectrificată), din cauza defectării, la km 77+250, a unui utilaj CFR”, informează Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA.

 
La faţa locului se află personalul de specialitate al SRCF Cluj, care va interveni pentru retragerea utilajului din linia curentă, astfel încât să poată fi reluată circulaţia feroviară în cel mai scurt timp.

 
Până la reluarea circulaţiei, SRCF Cluj a asigurat transbordarea cu mijloace auto pe relaţia Sărmăşag – Zalău şi retur, pentru călătorii aflaţi în trenurile R 4062 şi R 4363 şi va asigura transbordarea cu mijloace auto pe relaţia Sărmăşag – Dej Călători şi retur pentru călătorii aflaţi în trenul IR 367, care tranzitează zona afectată.

Alin Nica: Susţin candidatura lui Mircea Geoană pentru alegerile prezidenţiale din acest an

Învăţătoare din judeţul Prahova, cercetată pentru purtare abuzivă / Ar fi tras de păr un copil nemulţumit de nota la Matematică