Învăţătoare din judeţul Prahova, cercetată pentru purtare abuzivă / Ar fi tras de păr un copil nemulţumit de nota la Matematică

O învăţătoare din judeţul Prahova este cercetată de poliţişti pentru purtare abuzivă, după ce ar fi tras de păr un copil nemulţumit de nota la Matematică.

”Poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Drajna au fost sesizaţi, la data de 1 octombrie a.c., în jurul orei 13.30 de către o femeie, din comuna Măneciu, cu privire la faptul că fiul său ar fi fost agresat fizic de către învăţătoarea sa, în timpul orelor de curs. Din verificările efectuate, a rezultat faptul că învăţătoarea, de 65 de ani, la data de 16 septembrie, l-ar fi tras de păr pe copil din cauza atitudinii pe care a avut-o cu privire la evaluarea la matematică”, a transmis, luni, IPJ Prahova.

Sursa citată a rpecizat că cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă.

 

Trafic feroviar oprit temporar pe distanţa Sărmăşag – Zalău din cauza defectării unui utilaj CFR. Trei trenuri sunt afectate

Ambasadoarea SUA în România: Pacea şi prosperitatea la nivel global sunt strâns legate de echitate de gen