Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open

Fostul număr unu mondial Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open (turneu de categorie WTA 250) din cauza unei accidentări la spate care a forţat-o să se retragă de la China Open, săptămâna trecută, au anunţat, luni, organizatorii citaţi de Reuters.

Sportiva în vârstă de 26 de ani a fost nevoită să părăsească terenul în setul al doilea al meciului ei din optimi de finală de la China Open din Beijing, după ce s-a confruntat cu o problemă la partea inferioară a spatelui în faţa viitoarei campioane Coco Gauff.

„Din cauza unei accidentări, Naomi Osaka a decis să se retragă din turneu”, a declarat într-un comunicat Asociaţia Japoneză de Tenis.

Osaka urmează să joace în turneul de tenis Pan Pacific Open 2024 (de categorie 500), care se desfăşoară în perioada 21-27 octombrie la Tokyo.

Osaka, de patru ori campioană de Grand Slam, a disputat ultimul turneu WTA pe teren propriu în 2022, când a jucat la Pan Pacific, dar s-a retras înainte de meciul din turul al doilea din cauza unor dureri abdominale.

Japan Open începe pe 14 octombrie.

UPDATE – Învăţătoare din judeţul Prahova, cercetată pentru purtare abuzivă / Ar fi tras de păr un băiat nemulţumit de un test la Matematică

Salman Rushdie va publica prima lucrare de ficţiune de la atacul din 2022