Baschet feminin: Tragedie la CSM Târgovişte – jucătoarea americană Marie Tyra Whitehead, găsită decedată în apartament

Baschetbalista americană Marie Tyra Whitehead a fost găsită decedată, luni, în apartamentul în care locuia, a anunţat clubul său, CSM Târgovişte, alături de un mesaj de condoleanţe.

”CSM Târgovişte anunţă cu regret trecerea în nefiinţă a jucătoarei noastre de baschet, de origine americană, Marie Tyra Whitehead, care a fost găsită în această dimineaţă fără suflare în apartamentul în care locuia. Deplângem dispariţia prematură a unei tinere jucătoare, iar gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă către familia şi apropiaţii ei în aceste momente grele. R.I.P, Marie Tyra!”, este anunţul CSM Târgovişte de luni.

În 19 septembrie, CSM Târgovişte îşi anunţa lotul, cu jucătoarea americană pe listă, iar sâmbătă ar fi urmat să joace primul meci din Liga Naţională în sezonul 2024-2025, pe teren propriu, cu Universitatea Cluj.

Cu Marie Tyra Whitehead pe teren, CSM Târgovişte a debutat în actuala stagiune a Cupei României.

 

Statul Major ucrainean anunţă că a lovit cu ”rachete” ”cel mai mare” terminal petrolier maritim al Rusiei din Crimeea, la Feodosia

MAE – Alte 69 de persoane – majoritatea femei, copii, cazuri medicale, persoane aflate în zona de risc maxim – repatriate din Liban / 212 cetăţeni români şi membri de familie ai acestora, evacuzţi din zonă până acum