Nicolae Ciucă: Eu voi prezenta public tot ceea ce nu este clasificat, pentru că la nivelul Administraţiei Prezidenţiale sunt activităţi şi documente care sunt clasificate. Voi răspunde la toate solicitările pe lege

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă afirmă, întrebat dacă ar desecretiza cheltuielile Administraţiei Prezidenţiale, că ar face publice toate informaţiile care nu sunt clasificate. Întrebat ce părere are despre secretizarea cheltuielilor Administraţiei Prezidenţiale, el a evitat să răspundă.

”Aici nu e vorba doar despre cheltuieli. Ştiu care este subiectul, ştiu care sunt prevederile şi solicitările pe baza Legii 544, eu, de fiecare dată când am avut astfel de solicitări, am răspuns fără niciun fel de problemă. Eu voi prezenta public tot ceea ce nu este clasificat, pentru că trebuie să spunem că la nivelul Administraţiei Prezidenţiale sunt activităţi şi documente care sunt clasificate şi care au un anumit regim de declasificare după o anumită perioadă de timp şi voi răspunde la toate solicitările pe lege”, a afirmat Nicolae Ciucă, luni seară, la B1 Tv.

 
Întrebat ce părere are despre secretizarea cheltuielilor Administraţiei Prezidenţiale, Ciucă a răspuns: ”Vă rog să adresaţi această întrebare acolo de unde trebuie să primiţi răspunsul, nu pot să răspund pentru altcineva, răspund pentru ceea ce fac eu”.

Armata israeliană desfăşoară la 7 octombrie atacuri intensive Liban

Oficial al Agenţiei Naţionale de Transplant: Rata de refuz nu este deloc de neglijat şi este loc de mai bine. Este foarte important să mergem pe partea de informare a populaţiei