Ședință a conducerii Camere Deputaților, după ce DNA a cerut încuviinţarea perchezițiilor în cazul lui Nelu Tătaru

Pe ordinea de zi a şedinţei Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor se afla transmiterea către Comisia juridică a scrisorii ministrului Justiţiei, referitoare la cererea de încuviinţare a percheziţiei informatice şi domiciliare privind pe deputatul Nelu Tătaru.

Ministrul justiţiei a adresat preşedintelui Camerei Deputaţilor în cursul zilei de vineri, cererea de ridicare a imunităţii parlamentare în sensul încuviinţării efectuării procedurilor privind percheziţia în legătură cu Nelu TĂTARU, în calitate de deputat, pentru faptele care fac obiectul unui dosar al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie.

”Cererea a fost transmisă în temeiul art. 72 din Constituţia României precum şi a art. 23, alin. (1) şi art. 24, alin. (1) din Legea nr. 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor, republicată”, arăta Ministerul Justiţiei. DNA a anunţat că a făcut demersurile necesare pentru ca ministrul Justiţiei să solicite încuviinţarea Camerei Deputaţilor pentru percheziţii informatice şi domiciliare în cazul fostului ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru.

Fostul ministru al Sănătăţii a fost demis de la conducerea PNL Vaslui, prin decizia Birolui Politic Naţional al partidului, la propunerea preşedintelui Nicolae Ciucă. De asemenea, liberalii au decis că Nelu Tătaru nu va mai candida la alegerile prezidenţiale.

Real Madrid anunţă că Dani Carvajal a fost operat cu succes

FOTO Imagini cu Nelu Tătaru când ar lua bani de la pacienți în cabinetul său medical