Versiunea piesei „L’Hymne à l’amour”, interpretată de Céline Dion la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, disponibilă în streaming/ VIDEO

Versiunea piesei „L’Hymne à l’amour” interpretată de Céline Dion la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, la primul etaj al Turnului Eiffel, este disponibilă în streaming de miercuri seară.

Cu câteva ore înainte, vedeta postase pe reţelele de socializare un scurt extras din prestaţia sa din 26 iulie, cu singurul mesaj „10.10.24”, declanşând un torent de speculaţii din partea fanilor săi de pe reţelele de socializare.

Performanţa cântăreţei, care a vândut 250 de milioane de albume, a fost unul dintre punctele culminante ale ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, nu în ultimul rând pentru că a fost prima sa reprezentaţie de când a anunţat că suferă de sindromul persoanei rigide.

Această afecţiune neurologică rară, pentru care nu există niciun tratament cunoscut, a obligat-o să renunţe în ultimii ani la turnee şi la concerte.

Artista din Quebec în vârstă de 56 de ani poate duce o viaţă normală între crizele bolii, dar nu mai poate visa la turnee mondiale sau la concertele sale din rezidenţe la Las Vegas.

Disponibilitatea înregistrării acestui spectacol vine la o dată simbolică, la 61 de ani de la moartea lui Edith Piaf, în 1963, la vârsta de 47 de ani.

Céline Dion a mai cântat şi la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Atlanta în 1996.

Alte piese de la Jocurile Olimpice de la Paris au fost deja lansate, inclusiv „Parade” de Victor Le Masne, „Nightcall” al trio-ului Kavinsky/ Angèle/ Phoenix şi „Ah! Ça ira!”, de Gojira, cu Marina Viotti.

„The Apprentice”, filmul biografic despre Trump, intră în cinematografele din SUA – VIDEO

Meciul Iranului împotriva Qatarului, din preliminariile CM, a fost mutat în Emiratele Arabe Unite din motive de securitate