Interimarul Lee Carsley nu şi-a depus candidatura pentru postul de selecţioner al Angliei: ‘Nu am depus-o formal’

Lee Carsley, aflat la cârma naţionalei de fotbal a Angliei de la plecarea lui Gareth Southgate, după EURO 2024, nu şi-a prezentat candidatura pentru postul de selecţioner, a relatat, sâmbătă, un post britanic de radio, citat de AFP.

Carsley, 50 ani, părea că este unul dintre pretendenţi după victoriile cu Irlanda şi Finlanda, în septembrie, în Liga Naţiunilor, dar ”steaua sa a pălit” după înfrângerea suferită joi pe Wembley, în faţa Greciei (1-2), scrie agerpres.ro.

Întrebat, sâmbătă, la radio talkSPORT, înaintea meciului cu Finlanda de la Helsinki, dacă şi-a prezentat candidatura, Carsley a răspuns: ”Nu, nu am depus-o formal”. Data limită era 2 august, cu şapte zile înainte de desemnarea lui Carsley ca interimar.

”Până acum mă ocupam de U21 şi eram foarte mulţumit”, a subliniat tehnicianul, adăugând că interimatul său la naţionala de seniori este ”momentul cel mai mândru al carierei”.

”Cred că selecţionerul care va prelua echipa are şanse mari de a câştiga (un titlu) şi merităm tot ce vom obţine”, a afirmat antrenorul de 50 de ani.

Electrocentrale Craiova investeste 2,63 milioane de lei pentru protejarea bunurilor

Vladimir Putin a trimis ‘potopul’ peste Ucraina: Cu ce au atacat rușii