Șantajul nicușorist nu a ținut: „Dreapta” s-a prăbușit la Planșeul Unirii

În ciuda catastrofei administrative a ultimilor 4 ani în București, inamicul șoferilor, al termoficării și al spațiilor verzi a lansat o „listă de revendicări” către candidații la alegerile din iarnă. La adăpostul procentelor cu care naivii l-au creditat pentru încă 4 ani de orori, dar și sub auspiciile posibil nefavorabile ale unei sentințe care îl poate retrimite la catedră sau chiar în judecată pentru faptele constatate de ANI, inconștiența lui Nicușor Dan a primit o lovitură din partea Primăriei Sectorului 3 – AICI

Deși, cel mai probabil, la fel ca patronul său spiritual, aștepta să fie „nevoie să moară oameni” (la iminenta prăbușire la planșeului Pieței Unirii, conform experților), pentru a-și desăvârși încă o majoritate ineptă în Consiliul General – la fel ca cea din 2020 până azi, alături de PNL, USR și PMP – edilul general s-ar putea să constate o problemă reală în a-i prosti în continuare pe proști, chiar sub privirile îngăduitoare ale „statului de drept”.

Astfel, după ce a generat doar uriașe pagube economiei și bugetului, în lupta cu închipuita mafie, după ce a deschis și abandonat sute de șantiere în mijlocul marilor bulevarde, continuând să blocheze traficul și să producă poluare, în paralel cu dezastrul din parcurile administrate de PMB, surpriza pentru incertul individ a venit de la Sectorul 3.

După ce s-a opus, cu o vehemență demnă de o cauză mai bună, demarării lucrărilor de consolidare și reparație a structurii planșeului din centrul orașului, urgentele intervenții, menite să salveze vieți și bunuri materiale, dar și să evite inundația cu dejecții a centrului Capitalei – deși nu e exclus ca tocmai acesta să fi fost miza perversă a tergiversării emiterii autorizației – au fost deblocate. Ignorând uriașul pericol semnalat de toți specialiștii, olimpicul certat cu frizeria și cu apa caldă refuzase obsesiv eliberarea ultimului document necesar, autorizația de construire pentru intervenție. Dar iată că, la solicitarea Apelor Române, aceasta a fost emisă, în regim de urgență, de către Robert Negoiță, astfel ca Daniel Băluță să poate începe treaba.

Momentul vine la doar o săptămână după ce nefasta arătare încercase să îi „scoată la tablă” pe potențialii parlamentari și prezidențiabili, cerându-le tot soiul de aberații, de la alocarea tuturor banilor dinspre sectoare spre primăria pe care, grație Sindromului Stockholm, o conduce, și până la creșterea limitei de împrumuturi ale PMB sau naționalizarea proprietății private prin confiscare mascată. Ei bine, în afara neînfricatului ostaș, care deja își asumase public rolul de cadână a matematicianului, până azi nimeni nu a cauționat lista stupizeniilor secretate de „salvator”. Iar eventuala raliere a celorlalți primari împotriva blestemului netuns ar putea indica avortarea „majorității de dreapta” (cum le place, lui Nicușor Dan și Nicolae Ciucă, să definească șleahta de argați și impostori ce ar urma să îi siluiască pe bucureșteni încă 4 ani).

Candidaţii PMP se vor regăsi pe listele partidului Forţa Dreptei la parlamentare. Ludovic Orban: Există şi un motiv legitim şi anume că Forţa Dreptei este partid parlamentar şi vom avea delegaţi în secţiile de votare

Claudiu Târziu (AUR): Am preluat coordonarea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare