Scandalul monstru din USR continuă. Lasconi a refuzat să participe la depunerea candidaturilor lui Vlad Voiculescu, Clotilde, Mihaiu și compania

”USR București a depus dosarele candidaților pentru alegerile parlamentare. Evenimentul marchează un pas important în pregătirea echipei USR București pentru viitorul scrutin și reafirmă angajamentul formațiunii față de valorile și nevoile bucureștenilor.

La eveniment au participat Vlad Voiculescu, președintele USR București, alături de membrii Biroului Municipal, parlamentari în funcție, candidați la viitoarele alegeri, șefii filialelor de sector, precum și membri și voluntari ai organizației.

”Suntem într-un punct în care PSD și PNL mimează opoziția unul față de celălalt, când, în realitate, sunt împreună la împărțit ciolanul. USR este altfel. Avem aici candidaţii USR Bucureşti şi mă mândresc să fiu coleg cu fiecare dintre aceşti oameni. Este o oportunitate pentru România şi mă bazez pe această echipă”, a declarat Vlad Voiculescu – se spune pe pagina de Facebook a USR București.

De menționat că postarea nu a fost preluată și pe contul național al partidului așa cum s-a întâmplat până acum.

Elena Lasconi a făcut o criză de nervi, a ieșit de pe grupul de Whatsapp al Biroului Național al USR și și-a anulat acțiunile electorale programate pentru următoarele zile anunța zilele trecute STIRIPESURSE.RO, evenimente confirmate apoi și de alți colegi din presă, dar și din cadrul conducerii partidului.

Motivul? În imaginile de cover pentru Facebook realizate inițial de USR în prim-plan apare Nicușor Dan, iar Lasconi e în spatele acestuia. Clotilde Armand a apucat să-și pună la cover o astfel de imagine provocându-i prezidențiabilei USR o criză de nervi. Apoi a schimbat-o cu una modificată rapid, în care Elena Lasconi e în față și Nicușor în plan secund.

content-image

Enervată la culme, Elena Lasconi a intrat pe grupul de Whatsapp al Biroului Național și a întrebat: ”Eu sunt candidatul la președinție al partidului, nu Nicușor Dan. Vi se pare normal să apară el în prim plan?” La întrebare, din cei 24 de membri ai Biroului Național au răspuns doar cinci. Enervată, Elena Lasconi a revenit și a reluat întrebarea: ”Vi se pare normal să apară Nicușor în fața mea, deși eu sunt candidatul la președinție? Sunteți de acord? Sau am înnebunit eu?” La care Vlad Voiculescu i-a răspuns: ”Un pic.”

Moment în care Elena Lasconi și a făcut un gest care i-a lăsat cu gura căscată pe membrii Biroului Național: a ieșit de pe grupul de Whatsapp al Biroului. Mai târziu, cei din conducerea partidului au aflat, șocați, că și-a anulat și acțiunile electorale programate pentru zilele următoare.

content-image

Între altele trebuie spus că nu i s-a cerut acordul lui Nicușor Dan pentru a fi folosit pe materialele de promovare ale USR.

De menționat că forul suprem de conducere al USR este dominat de oamenii lui Cătălin Drulă, Dan Barna și Vlad Voiculescu, oameni care fac tot ce e posibil pentru a contracara creșterea Elenei Lasconi, susțin surse din USR. ”O vor arunca ca pe o măsea stricată după alegeri. Nu au nevoie ca ea să intre în Turul II, au nevoie ca ea să nu piardă prea rău pentru ca apoi să preia iar ei partidul”, susține un important pion din USR.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Provocare inedită pentru Daniil Medvedev la Mastersul de la Shanghai. A jucat împotriva a zece copii de mingi – VIDEO

Peste 650 de persoane depistate săptămâna trecută în urma unor semnalări în Sistemul Informatic Schengen