Pezentatoarea celui mai important canal de propagandă al Kremlinului a oferit viralul zilei: ce a pățit în timpul unei transmisiuni în direct

Ekaterina Andreeva, prezentatoarea în vârstă de 58 de ani, este surprinsă în timpul emisiunii atunci când scaunul de sub ea se rupe, moment în care se sprijină de masă pentru a nu cădea. Aceasta s-a ridicat, continuând să prezinte din picioare. Motivele incidentului sunt încă necunoscute, probabil din cauza scaunului pe roți care a alunecat pe podea.

„Nici măcar scaunul de sub propagandista Ekaterina Andreeva de la Channel One nu a putut rezista minciunilor…” – comentează celebrul jurnalist și blogger Denis Kazansky, potrivit Dialog.ua.

Prezentatoarea lucrează încă din 1998 la Pervîi Kanal (Channel One), postul tv considerat cel mai important canal de propagandă al Kremlinului.

În anul 2022, la același post TV, jurnalista Marina Ovsiannikova a protestat în direct împotriva războiului cu Ucraina. Aceasta a intrat cu un afiș și a spus că tatăl ei este ucrainean şi mama sa rusoaică şi că nu poate vedea cele două ţări ca fiind inamice.

După gestul făcut, jurnalista Marina Ovsiannikova, care era și angajata trustului, a fost imediat arestată.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Rusia anunţă că peste 30.000 de persoane au fost evacuate din zonele de frontieră cu Ucraina

Banca Mondială: Cele mai sărace 26 de ţări se află în cea mai gravă situaţie financiară de după anul 2006