VIDEO Susținător surpriză pentru Marcel Ciolacu la prezidențiale

Candidatul PSD și președintele aceluiași partid la alegerile prezidențiale, dar deja ca sigur în Turul al II-lea primește un sprijin oarecum neașteptat din partea lui Cristian Popescu Piedone, încă primar al Sectorului 5.

Neașteptat pentru că aceata a candidat la alegerile locale împotriva candidatului PSD la Primăria Capitalei și nu puțini au fost aceea care au considerat că șansele Gabrielei Firea au fost puternic stopate de candidatura edilului de la Sectorul 5.

”Încă o zi de normalitate printre oameni. Încă o zi în care pulsul normal al vieții nu-l poate schimba nimeni. Încă o zi în care talpa țării strigă după ajutor.

Domnule viitor preşedinte, Marcel Ciolacu, auziți rezonanța poporului român.

Ştiu că ați plecat de jos ca şi mine, sunt ferm convins că nu v-ați desprins de realități!

E timpul să faceți dreptate! E timpul ca românii să aibă un preşedinte român pentru România. Pe mine, domnule Marcel Ciolacu, m-ați convins.

Dar România e mare, românii sunt mulți, depinde doar de dumneavoastră să nu-i dezamăgiți.

Piedone votează Marcel Ciolacu!

P.S. Cei care aveți încredere în mine, credeți-mă, ştiu ce zic.

Vă iubesc pe toți necondiționat.

Piedone, unicul muritor între Zei”, scrie el pe contul personal de Facebook.

Surse politice susțin pentru STIRIPESURSE.RO că actualul primar al Sectorului 5 va candida pentru o poziție de senator în județul Giurgiu pe listele PSD.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Timişoara: Intervenţie a pirotehniştilor în centrul oraşului, unde a fost observată o servietă metalică

Implicarea Coreei de Nord în războiul din Ucraina a ajuns la o nouă etapă: Zelenski susține că Phenianul a trimis soldați