Ciucă, după participarea la ceremoniile de la Iaşi, de Sf. Parascheva: România are nevoie de unitate şi respect, iar pelerinajul ne învaţă că, împreună, putem depăşi orice încercare – FOTO

Liderul PNL Nicolae Ciucă afirmă, după participarea la ceremoniile de la Iaşi, de Sf. Parascheva, că România are nevoie de unitate şi respect, iar pelerinajul ne învaţă că, împreună, putem depăşi orice încercare.

”Sunt bucuros să fiu la Iaşi, alături de mii de credincioşi, la pelerinajul de Sfânta Parascheva, ocrotitoarea Moldovei. Această sărbătoare ne aminteşte de valorile care ne unesc: credinţa, solidaritatea şi respectul pentru tradiţii”, scrie Ciucă pe Facebook.

În opinia sa, România are nevoie de unitate şi respect, iar pelerinajul ne învaţă că, împreună, putem depăşi orice încercare.
”Dumnezeu să binecuvânteze România!”, afirmă liderul PNL, în finalul mesajului.

Mii de persoane asistă, luni, la Sfânta Liturghie de la Catedrala Mitropolitană din Iaşi, prilejuită de hramul Sfintei Cuvioase Parascheva, în timp ce la rând sunt peste 45.000 de pelerini care aşteaptă să se închine la moaşte. Liderii PSD, PNL şi USR, Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă şi Elena Lasconi, urmăresc slujba din mulţime, şi nu de pe scena amenajată pentru oficialităţi.

Şeful PNL, Nicolae Ciucă, şi-a făcut apariţia alături de edilul Mihai Chirica, de şeful Consiliului Judeţean, Costel Alexe, şi de liderul PNL Iaşi, Alexandru Muraru.

 

 

Fotbal: Guardiola nu s-a decis dacă va continua la Manchester City

Dreapta spaniolă îi cere lui Pedro Sanchez să demisioneze din cauza unor presupuse fapte de corupţie în Guvern, în unor noi dezvăluiri de presă cu privire la Jose Luis Abalos, un fost om de încredere al premierului, în scandalul măştilor de protecţie din