MAI: Peste 200 de autori de infracţiuni, prinşi în flagrant într-o singură zi

Peste 200 de autori de infracţiuni au fost prinşi în flagrant de efectivele MAI în ultimele 24 de ore, iar peste 900 de conducători auto au fost scoşi din trafic pentru că reprezentau un potenţial pericol pentru ceilalţi participanţi.

Potrivit MAI, pentru protejarea cetăţenilor, în ultimele 24 de ore s-a intervenit la 4.595 de evenimente, fiind semnalate 897 de posibile infracţiuni. Au fost prinşi în flagrant 207 autori de infracţiuni, care au săvârşit 219 fapte penale, şi au fost depistate 12 persoane urmărite. S-au dispus măsuri preventive pentru 35 de persoane.

Au fost scoşi din trafic, reprezentând un potenţial pericol pentru ceilalţi participanţi, 903 conducători auto – 114 prinşi sub influenţa alcoolului. Acestora le-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de timp, conform legii.

Au fost oprite din a circula pe drumurile publice 454 de autovehicule care nu prezentau siguranţă în trafic. Astfel, certificatele de înmatriculare ale acestora au fost retrase până la remedierea problemelor constatate.

Totodată, în ultimele 24 de ore, 35.629 de verificări au fost efectuate cu aplicaţia eDAC pentru a preveni şi combate posibile fapte ilegale. AGERPRES/(AS – autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Florin Marin, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa: www.agerpres.ro

New York Liberty a restabilit egalitatea în finala WNBA

Daniel Băluţă: Am început să punem în siguranţă centrul Bucureştiului / A fost emisă autorizaţia de construire care stă la baza începerii lucrărilor la planşeul Unirii