Ligia Deca deschide lista PNL Vâlcea la Senat. Preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, cap de listă la Camera Deputaţilor

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca deschide lista PNL Vâlcea la Senat iar preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, ete cap de listă la Camera Deputaţilor, a anunţat luni filiala liberală.

PNL Vâlcea anunţă că Biroul Politic Naţional a votat lista finală de candidaţi pentru Alegerile Parlamentare din 1 decembrie 2024, la Senat şi Camera Deputaţilor, a Filialei PNL Vâlcea. ”În fruntea listei de deputaţi se află domnul profesor şi Preşedinte PNL Vâlcea, Cristian Buican, iar la Senat lista este deschisă de doamna Ministru al Educaţiei, Ligia Deca”, precizează filiala.

”Regăsim pe lista noastră oameni care au făcut dovada competenţei de-a lungul timpului şi au dorinţă de a lupta pentru binele judeţului Vâlcea, precum şi binele ţării! Oameni care au demonstrat deja în Parlamentul României în mandatele anterioare, sau persoane noi, dornice de a aduce un suflu nou în politica românească. Suntem hotărâţi să lucrăm doar în slujba şi în interesul cetăţenilor”, a mai scris PNL Vâlcea pe Facebook.

Organizaţia menţionează că fiecare dintre candidaţii PNL la Senat sau Camera Deputaţilor se regăseşte pe listă după o temeinică şi onestă analiză a modului în care fiecare poate contribui la realizarea programului PNL de dezvoltare a judeţului şi creştere a nivelului de trai al cetăţenilor.

”Vă chemăm să votaţi pe 1 decembrie candidaţii PNL la Senat şi Camera Deputaţilor cu încrederea că votul dumneavoastră va fi răsplătit prin munca şi deciziile noastre în folosul comunităţii şi al fiecăruia dintre dumneavoastră”, mai spune PNL Vâlcea.

Candidatura Ligiei Deca fusese vehiculată din partea filialei PNL Bucureşti, în urma şedinţei de duminică seara, aceasta schimbând filiala, cu Vâlcea. 

De asemenea, fostul premier Florin Cîţu, membru în filiala de Bucureşti, ar putea deschide lista PNL pentru Senat la Galaţi .

George Stângă: Am decis să îmi depun demisia din funcţia de preşedinte al filialei PNL Galaţi/ Sper ca ceea ce am construit în aceşti ani să poată fi dus mai departe, cu aceeaşi determinare şi implicare

Elena Lasconi, după Sfânta Liturghie de la Iaşi: Dacă vrem de acum înainte să facem din România o ţară bună, e nevoie să fim uniţi. Atunci când suntem uniţi reuşim să mutăm munţii