Elena Lasconi, după Sfânta Liturghie de la Iaşi: Dacă vrem de acum înainte să facem din România o ţară bună, e nevoie să fim uniţi. Atunci când suntem uniţi reuşim să mutăm munţii

Liderul USR, Elena Lasconi, a declarat, luni, după participarea la Sfânta Liturghie de la Catedrala Mitropolitană din Iaşil că dacă vrem să facem din România o ţară bună este nevoie să fim uniţi. ”Pentru că atunci când suntem uniţi, când facem lucrurile împreună, reuşim să mutăm munţii”, a subliniat Lasconi.

Lasconi a scris, pe Facebook, că speră ca sărbătoarea Cuvioasei Parascheva ”să ne aducă cu adevărat împreună pe noi, românii din România profundă, România tăcută şi România oamenilor care muncesc cinstit”. 

 
Ea a îndemnat să ne aducem aminte de cea mai importantă lecţie pe care o învăţăm în creştinism, iubirea de aproape.

 
”Ştiu că trăim vremuri în care cei mai mulţi dintre noi au nevoie de ajutor, că ne simţim debusolaţi de ceea ce se întâmplă în jurul nostru, că nu mai avem încredere că lucrurile s-ar putea schimba cumva. Dacă vrem de acum înainte să facem din România o ţară bună, e nevoie să fim uniţi. Pentru că atunci când suntem uniţi, când facem lucrurile împreună, reuşim să mutăm munţii”, a susţinut Lasconi.
 
Elena Lasconi a participat în mulţime la Sfânta Liturghie de la Iaşi, fiind însoţită de mai mulţi reprezentanţi ai USR Iaşi, între care deputaţii Marius Bodea şi Monica Berescu.
 
La Sfânta Liturghie au asistat, potrivit organizatorilor, peste 35.000 de presoane. Liderii PSD şi PNL, Marcel Ciolacu, respectiv Nicolae Ciucă au urmărit şi ei slujba din mulţime, şi nu de pe scena amenajată pentru oficialităţi.

Ligia Deca deschide lista PNL Vâlcea la Senat. Preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, cap de listă la Camera Deputaţilor

Nelu Tătaru, înainte de audierea în comisia juridică: Nu am primit niciun ban. Nu am atins niciun ban! Au fost nişte provocări