Pistol (CNAIR): Circulaţia pe varianta ocolitoare Sfântu Gheorghe se deschide miercuri, de la ora 13:00

Circulaţia pe varianta ocolitoare Sfântu Gheorghe se va deschide miercuri, 16 octombrie, de la ora 13:00, iar astfel că traficul rutier de tranzit nu va mai fi nevoit să traverseze localitatea, a anunţat directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol.

„Mâine (16 octombrie 2024), de la ora 13:00 se va deschide circulaţia pe Varianta Ocolitoare (VO) Sfântu Gheorghe! O dată cu deschiderea acestui nou obiectiv de infrastructură din judeţul Covasna, traficul rutier de tranzit (în special traficul greu) nu va mai fi nevoit să traverseze localitatea. Construcţia Variantei Ocolitoare Sfântu Gheorghe (VO12F) a costat 249,4 milioane lei (fără TVA) şi a fost finanţată prin fonduri europene. Pe traseul noii Variante Ocolitoare (11,56 km) au fost construite inclusiv 4 sensuri giratorii care asigură conexiuni cu DN12, DJ103B şi DN13E.”, a scris şeful companiei de drumuri, pe Facebook.

Potrivit acestuia, varianta Ocolitoare Sfântu Gheorghe dispune şi de două spaţii de servicii (dotate cu toalete publice) care oferă 50 de locuri de parcare pentru autoturisme şi 32 de locuri de parcare pentru autocamioane. AGERPRES/(AS – autor: Nicoleta Bănciulea, editor: Mariana Nica, editor online: Simona Aruştei)

 

Sursa foto: Cristian Pistol / Facebook

Sursa: www.agerpres.ro

Agricultura din România va fi una performantă în 2025, iar unele producţii vor fi foarte mari (ministru)

Fotbal: Franţa a câştigat derby-ul cu Belgia, în Liga Naţiunilor; Germania a învins Olanda